Een creatieve APK

Een creatieve APK voor bedrijven;

Samenwerking en creativiteit zijn uitgangspunt voor een creatieve APK voor bedrijven. Loskomen van de dagelijkse beslommeringen. Collega’s van een hele andere kant leren kennen en lekker bezig zijn met een prachtig resultaat als herinnering. Met een mix van creativiteit en teamontwikkeling wordt een programma op maat gemaakt. Het gaat dan niet alleen om het maken van een ‘kunstwerk’. Het gaat ook om het loskomen van het gewone denken en op een originele en inspirerende manier bezig zijn met organisatiethema’s.

Het team gaat naar huis met een mooi eindproduct voor de werkplek. Bijvoorbeeld een groot gezamenlijk schilderij dat bestaat uit losse onderdelen. Voorop staat plezier en saamhorigheid en elkaar op een andere manier leren kennen.

Een creatieve APK open inschrijving;

  • Wil je de kunstenaar in jezelf ontdekken?
  • Vind je jezelf niet creatief maar lijkt het je leuk om eens aan de slag te gaan met ecoline of krijt?

Dit is de kans om op een laagdrempelige manier ontspannen bezig te zijn. Minder in je hoofd zitten en gewoon doen, op een manier waar je zelf thuis ook mee aan de slag kunt gaan. en je gaat met een schilderij naar huis.

Als je weet wat bij je past
heb je veel meer lol in de dingen die je doet

Een creatieve APK

  • Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

    “Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”

  • Sietse (44) administratieve kracht

    “Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga