MAF training; een unieke combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen

Mijander verzorgt de MAF training voor organisaties; een unieke nieuwe training om stress te verminderen en de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

De MAF training is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen waardoor in korte tijd maximale resultaten behaald worden. 

De MAF training start weer vanaf vrijdagmorgen 20 november 2020. Vier F2F bijeenkomsten één keer per 2 a 3 weken, vernieuwd met online begeleiding en MAFmomentjes. Een incompany training is eveneens mogelijk. 

MAF is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en MAFmomentjes*.

Mafkeesje MAF momentje logo

Mindfulness: met aandacht in het hier en nu zijn op een milde manier en zonder oordeel.
ACT (Acceptance & Commitment Training): accepteren wat er is en je hier niet door te laten lijden maar te doen wat je werkelijk graag wilt. Met als doel om de psychologische flexibiliteit van mensen te vergroten.
Focussen: naar ‘binnen gaan’, stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waarmee je positieve veranderingen op gang brengt.

* Een MAFmomentje is een kort pauze moment voor jezelf. Je neemt even afstand van die dingen waar je mee bezig bent en richt je aandacht op je ademhaling, lichaam of zintuigen. Het maakt dat je veerkrachtig blijft en met hernieuwde energie weer aan de slag gaat.

Marja Steegenga is Mindfulness en ACT trainer, opgeleid bij SeeTrue en heeft ondermeer de masterclass Focussen gevolgd bij Rene Maas, één van de grondleggers van Focussen in Nederland. 
Met MAF meer mens, geinspireerd op de MAF training heeft de Hersenbokaal van de Hersenstichting gewonnen!

Meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Klik hier om de MAF training te downloaden
  • Klik hier om de LEF training te downloaden

Niet alles wat we onder ogen zien kunnen we veranderen
Maar we kunnen niets veranderen zonder het eerst onder ogen te zien
  • Sietse (44) administratieve kracht

    “Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

  • Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

    “Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga