MAF training; een unieke combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen

Mijander verzorgt de MAF training voor organisaties; een unieke nieuwe training om stress te verminderen en de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

De MAF training is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen waardoor in korte tijd maximale resultaten behaald worden. 

De MAF training start weer vanaf vrijdagmorgen 11 oktober 2019 in de garage voor persoonlijk onderhoud. Vier bijeenkomsten één keer per maand, vernieuwd met online begeleiding en MAFmomentjes. Een incompany training is eveneens mogelijk. 

MAF is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen.

Mafkeesje MAF momentje logo

Mindfulness: met aandacht in het hier en nu zijn op een milde manier en zonder oordeel.
ACT (Acceptance & Commitment Training): accepteren wat er is en je hier niet door te laten lijden maar te doen wat je werkelijk graag wilt. Met als doel om de psychologische flexibiliteit van mensen te vergroten.
Focussen: naar ‘binnen gaan’, stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waarmee je positieve veranderingen op gang brengt.

Marja Steegenga is Mindfulness en ACT trainer, opgeleid bij SeeTrue en heeft ondermeer de masterclass Focussen gevolgd bij Rene Maas, één van de grondleggers van Focussen in Nederland. 
Met MAF meer mens, geinspireerd op de MAF training heeft de Hersenbokaal van de Hersenstichting gewonnen!

Meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Klik hier om de MAF training te downloaden
  • Klik hier om de LEF training te downloaden

Om te ontkiemen zijn rust
ruimte en duisternis onontbeerlijk
  • Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

    “Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”

  • Sietse (44) administratieve kracht

    “Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga