Quickscan ZKM & Teaminzichten voor teams

  • Wil je als team of organisatie weten hoe medewerkers het ‘nieuwe werken’ ervaren? 
  • Wil je onderzoeken wat de veranderingen ten gevolge van Covid-19 betekenen voor de individuele medewerker en het team? 

Maak dan gebruik van de Quickscan Teaminzichten. Een nieuwe unieke tool voor organisaties waarmee je eenvoudig en genuanceerd de ervaringen van individuele medewerkers en het team over het ‘nieuwe werken’ in beeld krijgt. Quickscan Teaminzichten is gebaseerd op de wetenschappelijke Zelf-kennismethode ZKM, waarmee complexe menselijke vraagstukken worden verhelderd. In korte tijd wordt duidelijk hoe het team als geheel maar ook de teamleden afzonderlijk de veranderingen ten gevolge van Covid-19 zoals meer thuis of online werken worden ervaren. Op deze manier wordt het teamplaatje helder en gaat men aan de slag met knel- en ontwikkelpunten.

Benieuwd wat dit voor jouw team kan betekenen en wil je meer weten? Stuur een mail naar info@mijander.nl

Wie zijn droom wil verwezenlijken zal eerst wakker moeten worden

Jannie 38 jaar leerkracht
Lees verder
“Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en welke keuzes voor mij van belang zijn. En welke kant ik op wil. Ik heb knopen door gehakt wat betreft mijn huidige werk; de regie weer genomen.”
Leidingevende zorg 56 jaar
Lees verder
“Ik heb er veel energie door gekregen, energie die ik hard nodig heb om het team met de neuzen de goede kant op te krijgen.”
Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk
Lees verder
“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Ria beleidsmedewerkster
Lees verder
“Marja heeft een positieve en milde, maar ook kritische aanpak, die mij de ruimte gaf om naar mezelf te kijken en te leren. In een prettige en open sfeer.”
Carla 61 jaar hulpverlener
Lees verder
"MAF heeft mij geleerd dat ik ben wie ik ben en hoe ik de inzichten in de praktijk kan toepassen. Iedereen die me kent ziet ook dat ik veranderd ben rustiger ben.. Ik ben echt zo als ik ben en dat is geweldig."