MAF@work voor organisaties, anders omgaan met stress (ook online)

Vergroten van veerkracht en mentale fitheid

 • Uit onderzoek blijkt dat we 46% van onze werktijd afdwalen en daardoor minder effectief werken.
 • Dat 38% van de werknemers een hoge werkdruk ervaart (in het onderwijs is dit hoger)
 • Dat het ziekteverzuim en de kosten door werkstress de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen. Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan werknemers. Er moet vaak meer gebeuren in minder tijd of met minder mensen. Veel werknemers ervaren hun werk en hun leven als stressvol en druk. 

  Wil je als werkgever hier verandering in brengen en investeren in medewerkers zodat ze met meer aandacht aan de slag gaan en hun werkplezier vergroot?
  Wil je kostenbesparing in tijd en geld door en te investeren in medewerkers?

  MAF@work, anders omgaan met stress op de werkvloer, is een praktische training. Medewerkers krijgen zicht op stresssignalen, gaan aan de slag met de technieken van Mindfulness, ACT en Focussen, leren MAFmomentjes toepassen met als resultaat dat de concentratie en effectiviteit van werken wordt vergroot, door meer te focussen leren medewerkers anders om te gaan met werkdruk.

Deze training is gericht op mentale fitheid op het werk. Nieuw is dat deze training ook online en in 4 modules aangeboden kan worden.

Voor wie?

Een in company of online training voor organisaties die hun medewerkers willen ondersteunen om effectiever en met meer aandacht te kunnen werken.

Wat levert het op?

Een bedrijfstraining MAF@work bevordert;

 • geconcentreerd en efficiënter werken;
 • creativiteit/vindingrijkheid
 • flexibiliteit
 • resultaatgerichtheid
 • stressbestendigheid

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een goede training in deze technieken ervoor zorgt dat de kans op stressklachten met 69% afneemt.

Hoe meer je van jezelf begrijpt des te meer weet je anderen te waarderen

Jannie 38 jaar leerkracht
Lees verder
“Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en welke keuzes voor mij van belang zijn. En welke kant ik op wil. Ik heb knopen door gehakt wat betreft mijn huidige werk; de regie weer genomen.”
Leidingevende zorg 56 jaar
Lees verder
“Ik heb er veel energie door gekregen, energie die ik hard nodig heb om het team met de neuzen de goede kant op te krijgen.”
Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk
Lees verder
“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Ria beleidsmedewerkster
Lees verder
“Marja heeft een positieve en milde, maar ook kritische aanpak, die mij de ruimte gaf om naar mezelf te kijken en te leren. In een prettige en open sfeer.”
Carla 61 jaar hulpverlener
Lees verder
"MAF heeft mij geleerd dat ik ben wie ik ben en hoe ik de inzichten in de praktijk kan toepassen. Iedereen die me kent ziet ook dat ik veranderd ben rustiger ben.. Ik ben echt zo als ik ben en dat is geweldig."