Quickscan ZKM & Teaminzichten voor teams

  • Wil je als team of organisatie weten hoe medewerkers het 'nieuwe werken' ervaren? 
  • Wil je onderzoeken wat de veranderingen ten gevolge van Covid-19 betekenen voor de individuele medewerker en het team? 

Maak dan gebruik van de Quickscan Teaminzichten. Een nieuwe unieke tool voor organisaties waarmee je eenvoudig en genuanceerd de ervaringen van individuele medewerkers en het team over het 'nieuwe werken' in beeld krijgt. Quickscan Teaminzichten is gebaseerd op de wetenschappelijke Zelf-kennismethode ZKM, waarmee complexe menselijke vraagstukken worden verhelderd. In korte tijd wordt duidelijk hoe het team als geheel maar ook de teamleden afzonderlijk de veranderingen ten gevolge van Covid-19 zoals meer thuis of online werken worden ervaren. Op deze manier wordt het teamplaatje helder en gaat men aan de slag met knel- en ontwikkelpunten.

Benieuwd wat dit voor jouw team kan betekenen en wil je meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je weet wat bij je past
heb je veel meer lol in de dingen die je doet
  • Sietse (44) administratieve kracht

    “Ik vind het opmerkelijk om te lezen en horen wat anderen in mijn tekeningen zagen (mijn situaties). Ik herken punten en krijg nieuwe inzichten.”

  • Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk

    “Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga