Trainingen

Mijander biedt diverse trainingen en workshops.
Trainingen voor bedrijven of teams en trainingen met een open inschrijving.

Bedrijfstrainingen:

De trainingen voor bedrijven sluiten aan bij werkgerelateerde vragen en actuele thema’s of wensen van de organisatie of het team.

Voorbeelden van trainingen zijn:

Trainingen met open inschrijving

De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zich aangesproken voelt tot het onderwerp. Er is een op inschrijving. Data van de trainingen staan op de site.

Voorbeelden van trainingen zijn:

Workshops / lezingen

De workshops / lezingen bij Mijander zijn actieve, praktische workshops.

In samenwerking met ErgoFysio worden er lezingen gehouden over “persoonlijk onderhoud”. Hoe blijf je fysiek en mentaal in balans.

Voorbeelden van workshops of lezingen zijn:

Een dergelijke workshop kan je ook als organisatie incompany inhuren als teamdag of een “service beurt” voor het personeel. Een andere mogelijkheid is het aanbieden van vouchers voor personeel die men op eigen gewenst moment kan inleveren. (bijvoorbeeld als alternatief kerstpakket, bij een jubileum of afscheid) Zo zijn bijvoorbeeld diverse workshops van Mijander onderdeel van de vitaliteitskalender van Palet.

Als je weet wat bij je past heb je veel meer lol in de dingen die je doet

Jannie 38 jaar leerkracht
Lees verder
“Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en welke keuzes voor mij van belang zijn. En welke kant ik op wil. Ik heb knopen door gehakt wat betreft mijn huidige werk; de regie weer genomen.”
Leidingevende zorg 56 jaar
Lees verder
“Ik heb er veel energie door gekregen, energie die ik hard nodig heb om het team met de neuzen de goede kant op te krijgen.”
Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk
Lees verder
“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Ria beleidsmedewerkster
Lees verder
“Marja heeft een positieve en milde, maar ook kritische aanpak, die mij de ruimte gaf om naar mezelf te kijken en te leren. In een prettige en open sfeer.”
Carla 61 jaar hulpverlener
Lees verder
"MAF heeft mij geleerd dat ik ben wie ik ben en hoe ik de inzichten in de praktijk kan toepassen. Iedereen die me kent ziet ook dat ik veranderd ben rustiger ben.. Ik ben echt zo als ik ben en dat is geweldig."