Trainingen

Mijander biedt trainingen, workshops en lezingen incompany voor organisaties en teams. Daarnaast zijn er trainingen en lezingen als open inschrijving vanuit ‘De Garage voor persoonlijk onderhoud’

Bedrijfstrainingen:

De trainingen voor bedrijven sluiten aan bij werkgerelateerde vragen en actuele thema’s of wensen van de organisatie of het team.

Voorbeelden van trainingen zijn:

Trainingen met open inschrijving

  • In ‘De Garage voor persoonlijk onderhoud’ worden trainingen en lezingen gegeven als open inschrijving voor iedereen die zich aangesproken voelt tot het onderwerp. Data van trainingen en lezingen staan op de site.

Voorbeelden van trainingen zijn:

Workshops / lezingen

De workshops / lezingen bij Mijander zijn praktische workshops of interactieve lezingen. 

Als publieksvoorlichter van de Hersenstichting heb ik met erg veel plezier en enthousiasme de afgelopen jaren aan overheidsinstanties, bedrijven, het onderwijs of verenigingen namens de Hersenstichting voorlichting mogen geven. Sinds februari 2022 heeft de Hersenstichting besloten hiermee te stoppen. Het goede nieuws is dat wij als groepsvoorlichters verder mogen gaan met de lezingen.

 

In samenwerking met ErgoFysio worden er eveneens lezingen gehouden over “persoonlijk onderhoud”. Hoe blijf je fysiek en mentaal in balans.

Voorbeelden van lezingen zijn:

Wat doet stress met je brein en wat kan ik doen om mijn brein fit te houden?

Wat is gezonde slaap en hoe kan ik mijn slaap verbeteren?

 

Voorbeelden van workshops zijn:

Het is ook mogelijk een lezing of workshop als organisatie in te huren als teamdag of een “service beurt” voor het personeel. Ook kan je een vouchers  aanbieden aan personeel die men op eigen gewenst moment kan inleveren. (bijvoorbeeld als alternatief kerstpakket, bij een jubileum of afscheid) 

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op; info@mijander.nl

Als je weet wat bij je past heb je veel meer lol in de dingen die je doet

Jannie 38 jaar leerkracht
Lees verder
“Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en welke keuzes voor mij van belang zijn. En welke kant ik op wil. Ik heb knopen door gehakt wat betreft mijn huidige werk; de regie weer genomen.”
Leidingevende zorg 56 jaar
Lees verder
“Ik heb er veel energie door gekregen, energie die ik hard nodig heb om het team met de neuzen de goede kant op te krijgen.”
Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk
Lees verder
“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Ria beleidsmedewerkster
Lees verder
“Marja heeft een positieve en milde, maar ook kritische aanpak, die mij de ruimte gaf om naar mezelf te kijken en te leren. In een prettige en open sfeer.”
Carla 61 jaar hulpverlener
Lees verder
"MAF heeft mij geleerd dat ik ben wie ik ben en hoe ik de inzichten in de praktijk kan toepassen. Iedereen die me kent ziet ook dat ik veranderd ben rustiger ben.. Ik ben echt zo als ik ben en dat is geweldig."