MAF het beste van Mindfulness – ACT – Focussen

 

  • Begint je agenda weer vol te stromen en wil je meer regie over je afspraken?
  • Ervaar je veel dingen aan je hoofd, veel “moetjes”? en zou je graag met wat meer aandacht en rust de dingen willen doen?
  • Vind je dat je te veel geleefd wordt i.p.v. zelf keuzes te maken?
  • Zou je wat meer willen genieten van het moment en meer rust willen ervaren?

Ga dan aan de slag met behulp van MAF.
MAF is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en MAFmomentjes*. (*korte pauze momenten)

MAF wordt verschillend aangeboden; tijdens individuele coaching, als groepstraining, anders omgaan met stress of in company voor bedrijven als MAF@work. Ook is de online training Met MAF meer mens voor mensen met hersenletsel en de mantelzorger. Deze training is bekroond met de Hersenbokaal en vervolgsubsidie van de Hersenstichting.  Tijdens deze praktische training krijg je handvaten om anders om te gaan met stress zodat je veerkracht vergroot. Voor een optimaal resultaat krijg je toegang tot de ACT Guide app met oefeningen, filmpjes en opdrachten die afgestemd zijn op jouw ontwikkelproces.

Mindfulness; met aandacht in het hier zijn op een milde manier, zonder oordeel.

ACT; Accepted Comitment Training; accepteren/erkennen wat er is en je hier niet door te laten leiden maar doen wat je werkelijk graag wilt waardoor je flexibeler in het leven staat.

Focussen; naar ‘binnen gaan’, stil staan en luisteren naar signalen van je lichaam waardoor je positieve veranderingen opgang brengt.

Om te ontkiemen zijn rust
ruimte en duisternis onontbeerlijk