Coaching bij stress, burn-out of verlies

Coaching bij stress en burn-out

’s Nachts wakker liggen vanwege het werk, moeite hebben met beslissingen nemen, geleefd worden door je agenda, vermoeidheid of concentratie problemen en de drukte van alledag niet los kunnen laten.
Wanneer dit een te lange periode achter elkaar voortduurt kan je stressniveau verstoord raken. Je wordt fysiek en mentaal overbelast waardoor je accu leeg raakt. Het is noodzakelijk om te werken aan herstel zodat je weer voldoende veerkracht krijgt.

Coaching bij rouw en verlies

Soms zijn er momenten in je leven waarbij je ondersteuning wenst of waarbij dit noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij een ingrijpende gebeurtenis in je leven zoals verlies van een dierbare, verlies van een baan, verlies van gezondheid of bij hersenletsel. 

Mijander is specialist in coaching op het gebied van stress, burn-out en verlies. Afhankelijk van je vraag, de ernst van je klachten en wat passend is voor jou, gaan we aan de slag om te werken aan herstel. Je krijgt educatie over de werking van het brein, de fysieke gevolgen van langdurige stress of verlies en we gaan aan de slag om je accu weer op te laden en veerkracht te vergroten. We maken gebruik van methodieken zoals;

MAF; Een combinatie van het beste van Mindfulness – ACT – Focussen – oplossingsgericht werken – hersenwetenschap – ZKM zelfonderzoek

Zelfreflectie is je schaduwzijde accepteren en kunnen handelen