Over Marja Steegenga

Mijn drive in mijn werk als ZKM-coach® en erkend loopbaanadviseur, is het versterken van persoonlijke kwaliteiten.
Stilstaan bij werk-, functionerings- of levensvragen, zowel individueel als in een groep. Ik vind het belangrijk dat mensen daarbij met vertrouwen en compassie naar zichzelf en hun omgeving kijken en spreek hen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en kracht.

Door deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten, intervisie, volgen van trainingen en bijscholingen en ruimte te creëren voor leegte en creativiteit blijf ik geïnspireerd om mijn aanbod te ontwikkelen en te vernieuwen.

Een specialisme van Marja is werken met het ZKM zelfonderzoek in combinatie met mindfulness en ACT. Mensen krijgen hierdoor zicht op competenties en valkuilen en geven aan dat ze na afloop van het traject weer meer grip op de eigen situatie hebben. Met behulp van mindfulness en ACT leren mensen de nieuwe inzichten nog beter toe te passen in hun dagelijkse werk / leven.

Marja heeft een breed spectrum aan werkervaring in het begeleiden van mensen in uiteenlopende functies.
Ze werkt veel in het onderwijs, voor gemeenten en organisaties in de zorg maar ook voor bedrijven zoals de advocatuur, accountancy, zelfstandig ondernemers en uitgevers.

Lees meer op de linked-in pagina van Marja

Om te ontkiemen zijn rust
ruimte en duisternis onontbeerlijk

outplacement

Privacybeleid Mijander

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional , Mindfulness- en ACTtrainer.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen.

Lees meer

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga