Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional, Mindfulness- en ACT trainer.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen.

Mijander is lid van de volgende beroepsverenigingen:

  • ZKMVereniging; Mijander voldoet aan het kwaliteitskeurmerk;
  • Noloc, Mijander voldoet aan de kwalificatieprofiel Erkend Loopbaanprofessional en is opgenomen in het NOLOC, Beroepsregister van Loopbaanprofessionals;
  • NVPA, Nederlandse Vereniging voor Pedagogen en Agogen en daar aan gekoppeld is Marja Steegenga ingeschreven in het RBCZ-register met een AGBcode (Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg);
  • VVM; Vereniging voor Mindfulness.

Mijander werkt volgens de richtlijnen van de Beroepscode 1998 van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Vertrouwelijkheid wordt gewaarborgd en rapportage aan anderen vindt pas plaats na overleg met de persoon.

Kosten:

Wanneer je geïnteresseerd bent in een traject bij Mijander kan je een afspraak maken voor een vrijblijvende intake. Wanneer je een traject volgt bij Mijander, zijn aan deze intake geen kosten verbonden. De intake biedt gelegenheid om kennis te maken en te onderzoeken of Mijander een passend aanbod heeft. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven.

Mijander kent drie tarieven:

  • voor bedrijven
  • voor particulieren
  • voor particulieren met een minimum inkomen.

Om te ontkiemen zijn rust
ruimte en duisternis onontbeerlijk

 

Privacybeleid Mijander

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.