Over Mijander

Even stilstaan om vooruit te gaan

Mijander werkt voor organisaties, managers en medewerkers met vragen op het gebied van leven en loopbaan. Met als resultaat dat mensen gefundeerde keuzes maken, meer de regie hebben en weer in beweging komen. Mijander biedt professionele ondersteuning en levert maatwerk.

Mijander staat voor;

  • Doel gericht
  • Professioneel, deskundig
  • Betrokken en authentiek
  • Laagdrempelig

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is een ervaren coach en trainer. Ze werkt vanaf 2003 vanuit Mijander voor mensen in organisaties.

Onze aanpak

Mijander start een traject met een zorgvuldige kennismaking en intake. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven. Na akkoord gaan we aan de slag. Na afloop volgt in een 3-gesprek; een terugkoppeling met de klant, opdrachtgever en coach.

Samenwerking team van ervaren trainers en coaches

Mijander gelooft in de kracht van samenwerking. Door intensief samen te werken met een team van betrokken en inspirerende professionals zijn wij in staat de juiste kennis en expertise te leveren. Mijander werkt samen met ervaren ZKM coaches, loopbaanprofessionals, een psycholoog, fysiotherapeut en arbeidsdeskundige.

Mijander, Marja Steegenga, maakt deel uit van het netwerk van professionals van Mentavitalis en is publieksvoorlichter namens de Hersenstichting. We geven voorlichting over de werking van het brein, Gezonde hersenen, Hersenletsel, Het Puberbrein en Slaap.

MentaVitalis levert al 15 jaar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van counseling en coaching, zowel voor werkgevers als voor arbeidsongeschiktheidsverzekeraars. Door middel van resultaatgerichte, preventieve trajecten bevorderen zij de mentale vitaliteit van onze cliënten. Mentavitalis beschikt over een zorgvuldig geselecteerd professioneel netwerk door heel Nederland. De aangesloten counselors, coaches en psychologen zijn hoogopgeleid en vakbekwaam.

Om nieuwe eilanden te ontdekken
moet je de kust verlaten

Jannie 38 jaar leerkracht
Lees verder
“Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en welke keuzes voor mij van belang zijn. En welke kant ik op wil. Ik heb knopen door gehakt wat betreft mijn huidige werk; de regie weer genomen.”
Leidingevende zorg 56 jaar
Lees verder
“Ik heb er veel energie door gekregen, energie die ik hard nodig heb om het team met de neuzen de goede kant op te krijgen.”
Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk
Lees verder
“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Ria beleidsmedewerkster
Lees verder
“Marja heeft een positieve en milde, maar ook kritische aanpak, die mij de ruimte gaf om naar mezelf te kijken en te leren. In een prettige en open sfeer.”
Carla 61 jaar hulpverlener
Lees verder
"MAF heeft mij geleerd dat ik ben wie ik ben en hoe ik de inzichten in de praktijk kan toepassen. Iedereen die me kent ziet ook dat ik veranderd ben rustiger ben.. Ik ben echt zo als ik ben en dat is geweldig."

Mijander werkt intensief samen met;

ErgoFysio
Wilfred Faber
fysiotherapeut, arbeidsdeskundige

Merkelijn Coaching
Ellis Merkelijn
project & life management

Wilma van Dijk
(team)coach, trainer, facilitator

Onze klanten / opdrachtgevers

Mijander werkt voor diverse opdrachtgevers waaronder:
  • Mentavitalis; counselingstrajecten voor huisartsen, specialisten, advocaten, tandartsen, ZZPers
  • Lentis GGZ Groningen
  • Antea Group
  • Noordhoff Uitgevers Groningen
  • Diverse gemeenten zoals: gemeente Smallingerland, Tytsjerksteradiel, Terschelling, Heerenveen.
  • Diverse scholen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs zoals: Quadraten, De Tjongerwerven, Proloog, Friese Poort, SO Fryslan

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Project Nepal; Stichting Helpende Hand ‘De garage voor persoonlijk onderhoud’ steunt Stichting Helpende Hand. Eind 2013 heeft Marja een wandelreis in de Himalaya, in Nepal gemaakt met andere ZZPérs. Gezamenlijk ondersteunen wij de gids Kamal en zijn netwerk zodat de kinderen van hen goed onderwijs kunnen volgen.