Over Mijander

Even stilstaan is vaak een hele vooruitgang

Mijander staat stil met mensen in organisaties bij vragen op gebied van werk en leven. Met als resultaat dat mensen gefundeerde keuzes maken, meer de regie hebben en weer in beweging komen.

Mijander biedt professionele ondersteuning en levert maatwerk.

Mijander staat voor;

 • Doel gericht
 • Professioneel, zorgvuldig
 • Betrokken en authentiek
 • Laagdrempelig

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is een ervaren coach en trainer. Ze werkt vanaf 2003 vanuit Mijander voor mensen in organisaties.

Onze aanpak

Mijander start een traject met een zorgvuldige kennismaking en intake. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven. Na akkoord gaan we aan de slag. Na afloop volgt in een 3-gesprek; een terugkoppeling met de klant, opdrachtgever en coach.

Samenwerking

Mijander gelooft in de kracht van samenwerking. Door intensief samen te werken met een team van betrokken en inspirerende professionals zijn wij in staat de juiste kennis en expertise te leveren. Mijander werkt ondermeer samen met een psycholoog, ZKM coaches, loopbaanprofessionals, een personal organizer.
Marja Steegenga is medeoprichter en lid van Loopbaannetwerk Noord. Dit is een netwerk van loopbaanprofessionals in Noord Nederland.

Mijander werkt intensief samen met;

Mijander is aangesloten bij Gcoach, vindt de juiste Professional op het communicatieve vlak.

Onze klanten / opdrachtgevers

Mijander werkt onder meer voor de volgende bedrijven:

 • Zorgkwadrant Palet, ouderenzorg Leeuwarden
 • Lentis GGZ Groningen
 • Trip Advocaten
 • Antea Group
 • Noordhoff Uitgevers Groningen
 • Diverse gemeentes zoals: gemeente Smallingerland, Tytsjerksteradiel, Terschelling, Heerenveen.
 • Diverse scholen in het basis-, of voortgezetonderwijs zoals bijvoorbeeld: ROC Friese Poort, De Tjongerwerven, Quadraten, CVO Zuid West Fryslân
 • SO Fryslan

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Net als de naam Mijander, vinden wij het belangrijk niet alleen voor ons zelf te werken maar ook voor anderen.

Projecten Nepal en Stichting HersenletselSupport

‘De garage voor persoonlijk onderhoud’ steunt de Namaste Foundation en Stichting Hersenletsel Support. Eind 2013 heeft Marja een wandelreis in de Himalaya, in Nepal gemaakt. Sinds die tijd ondersteunen wij diverse projecten in Nepal zoals de Namaste Foundation. Een empowerment initiatief zodat vrouwen in Nepal een eigen onderneming kunnen starten. Dichterbij huis ondersteunen wij Stichting HersenletselSupport. We bieden support aan mensen met hersenletsel zodat zij na een dergelijk ingrijpende gebeurtenis weer meer regie op hun eigen leven krijgen.

Om nieuwe eilanden te ontdekken
moet je de kust verlaten

Over Mijander
Jannie 38 jaar leerkracht
Lees verder
“Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en welke keuzes voor mij van belang zijn. En welke kant ik op wil. Ik heb knopen door gehakt wat betreft mijn huidige werk; de regie weer genomen.”
Leidingevende zorg 56 jaar
Lees verder
“Ik heb er veel energie door gekregen, energie die ik hard nodig heb om het team met de neuzen de goede kant op te krijgen.”
Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk
Lees verder
“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Ria beleidsmedewerkster
Lees verder
“Marja heeft een positieve en milde, maar ook kritische aanpak, die mij de ruimte gaf om naar mezelf te kijken en te leren. In een prettige en open sfeer.”
Carla 61 jaar hulpverlener
Lees verder
"MAF heeft mij geleerd dat ik ben wie ik ben en hoe ik de inzichten in de praktijk kan toepassen. Iedereen die me kent ziet ook dat ik veranderd ben rustiger ben.. Ik ben echt zo als ik ben en dat is geweldig."

Privacybeleid Mijander

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt. Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional , Mindfulness- en ACTtrainer. De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen. Lees meer