Over Mijander

Even stilstaan is vaak een hele vooruitgang

Mijander staat stil met mensen in organisaties bij vragen op gebied van werk en leven. Met als resultaat dat mensen gefundeerde keuzes maken, meer de regie hebben en weer in beweging komen.

Mijander biedt professionele ondersteuning en levert maatwerk.

Mijander staat voor;

 • Doel gericht
 • Professioneel, zorgvuldig
 • Betrokken en authentiek
 • Laagdrempelig

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is een ervaren coach en trainer. Ze werkt vanaf 2003 vanuit Mijander voor mensen in organisaties.

Onze aanpak

Mijander start een traject met een zorgvuldige kennismaking en intake. Vervolgens wordt een plan van aanpak met offerte gemaakt waar het doel van het traject, de duur en de kosten worden beschreven. Na akkoord gaan we aan de slag. Na afloop volgt in een 3-gesprek; een terugkoppeling met de klant, opdrachtgever en coach.

Samenwerking

Mijander gelooft in de kracht van samenwerking. Door intensief samen te werken met een team van betrokken en inspirerende professionals zijn wij in staat de juiste kennis en expertise te leveren. Mijander werkt ondermeer samen met een psycholoog, ZKM coaches, loopbaanprofessionals, een personal organizer.
Marja Steegenga is medeoprichter en lid van Loopbaannetwerk Noord. Dit is een netwerk van loopbaanprofessionals in Noord Nederland.

Mijander werkt intensief samen met;

Mijander is aangesloten bij Gcoach, vindt de juiste Professional op het communicatieve vlak.

Onze klanten / opdrachtgevers

Mijander werkt onder meer voor de volgende bedrijven:

 • Zorgkwadrant Palet, ouderenzorg Leeuwarden
 • Lentis GGZ Groningen
 • Trip Advocaten
 • Antea Group
 • Noordhoff Uitgevers Groningen
 • Diverse gemeentes zoals: gemeente Smallingerland, Tytsjerksteradiel, Terschelling, Heerenveen.
 • Diverse scholen in het basis-, of voortgezetonderwijs zoals bijvoorbeeld: PCBO Nijegaast, De Tjongerwerven, VGPONN, CVO Zuid West Fryslân
 • SO Fryslan

Maatschappelijk betrokken ondernemen.

Net als de naam Mijander, vinden wij het belangrijk niet alleen voor ons zelf te werken maar ook voor anderen.

Wereldcoach

Mijander, Marja Steegenga is aangesloten als wereldcoach. Van ieder afgerond traject met een klant gaat 50 euro naar wereldcoach. Met de gedachte wanneer hier iemand gecoacht wordt er ook elders iemand gesteund wordt. Klanten van Mijander kunnen zelf één van de drie projecten van wereldcoach kiezen. Zie www.wereldcoach.nl

Project Nepal; Stichting Helpende Hand

De garage voor persoonlijk onderhoud steunt Stichting Helpende Hand. Eind 2013 heeft Marja een reis naar Nepal gemaakt met andere ZZPérs. Gezamenlijk ondersteunen zij de gids Kamal en zijn netwerk zodat de kinderen van hen goed onderwijs kunnen volgen. Na de aardbeving van 2015 ondersteunen we maandelijks (gedurende een jaar) Kamal en vier andere gezinnen in hun levensonderhoud.
Zie www.helpendehand.net en https://www.facebook.com/helpendehandvoornepal

Om nieuwe eilanden te ontdekken
moet je de kust verlaten

outplacement

Privacybeleid Mijander

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

Kwaliteitsgarantie

Marja Steegenga, eigenaar van Mijander, is geregistreerde ZKM®-coach en erkend loopbaanprofessional , Mindfulness- en ACTtrainer.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “ Valuation and Motivation” van de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Een programma wat internationaal de erkenning “Excellent” heeft gekregen.

Lees meer

 • Freerk (59) manager GGZ

  “Ik heb Marja als coach als heel prettig ervaren, een belangrijke voorwaarde om wat van jezelf bloot te geven”.

 • Inez (38) kandidaat notaris

  “Vanaf de eerste ontmoeting was er een klik, ik had me geen betere coach kunnen wensen. Marja is professioneel, betrokken en betrouwbaar”.

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga