Subsidie Ontwikkeladvies NL leert

  • Wil je stilstaan bij jouw loopbaan en werkplezier zodat je beter weet waar jij je op wilt richten in werk?
  • Ben je toe aan een nieuwe stap in werk en wil je onderzoeken wat jouw ontwikkelkansen en mogelijkheden zijn? 
  • Ervaar jij gevolgen in werk door Covid19 en wil jij je kans op de arbeidsmarkt vergroten?Aarzel dan niet langer en maak nu gebruik van de tijdelijke subsidie Ontwikkeladvies en neem contact op met Mijander. Vanaf 1 december 2020 kan je kosteloos, tijdelijk een ontwikkeltraject volgen bij een gecertificeerd loopbaanadviseur. Zo kan je ondersteuning krijgen in het vinden van een andere baan, je werkplezier vergroten of eens de tijd nemen om stil te staan bij je volgende carriere stap. Mail naar info@mijander.nl of neem contact op 06 10325212 om te horen wat wij voor je kunnen betekenen.

Een ontwikkeltraject bij Mijander is maatwerk, afhankelijk van jouw vraag en motivatie. Je start met een arbeidsmarktscan, je hebt drie gesprekken F2F of online van 1,5 uur en je ontvangt diverse opdrachten die aansluiten op je vraag.

Je kunt nu al contact opnemen of een afspraak maken zodat we vanaf 1 december kunnen starten;

  • Het geeft je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met loopbaanvragen, inzicht te krijgen wat jouw kwaliteiten zijn in werk.
  • Te ontdekken waar jij energie van krijgt in werk en hoe jij je werkplezier vergroot.
  • Leren welke stappen je neemt bij het vinden van een eventuele nieuwe baan of vervolgstap

Marja Steegenga van Mijander is gecertificeerd lid van de Noloc, dé beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Je bent welkom om een afspraak te maken door een mail te sturen naar info@mijander.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn