MAF Training; anders omgaan met stress vanaf 16 april F2F of online

Vanaf vrijdagmorgen 16 april, F2F of online, start weer de vernieuwde MAF training; vergroot je werkplezier, anders omgaan met stress, van vier F2F bijeenkomsten, met online MAFmomentjes in de garage voor persoonlijk onderhoud. De MAF training is een nieuwe verrassende manier in omgaan met stress zodat je met meer energie doet wat je werkelijk graag wilt. MAF is een praktische training en biedt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen.
Data; Vrijdagmorgen 16 april F2F of online en 7 mei, 28 mei, 18 juni 2021.
“Ik ben beter in balans”  “Ik ervaar een rijker en zinvoller leven”Een praktische training waar ik wat mee kan” Deelnemers beoordelen de MAF training gemiddeld met een 8,5!

MAF is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en MAFmomentjes*.

Mindfulness; met aandacht in het hier en nu zijn op een milde manier en zonder oordeel.
ACT (Acceptance & Commitment Training); accepteren wat er is en je hier niet door te laten lijden maar te doen wat je werkelijk graag wilt. Met als doel om de psychologische flexibiliteit van mensen te vergroten.
Focussen; naar ‘binnen gaan’, stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waarmee je positieve veranderingen op gang brengt.

Data van de MAFtraining; vrijdag 16 april F2F of online en 7 mei, 28 mei, 18 juni 2021.

* Een MAFmomentje is een kort pauze moment voor jezelf. Je neemt even afstand van die dingen waar je mee bezig bent en richt je aandacht op je ademhaling, lichaam of zintuigen. Het maakt dat je veerkrachtig blijft en met hernieuwde energie weer aan de slag gaat.

Marja Steegenga, ontwikkelaar van MAF, is Mindfulness en ACT trainer, opgeleid bij SeeTrue en heeft ondermeer de masterclass Focussen gevolgd bij Rene Maas, één van de grondleggers van Focssen in Nederland. Met MAF meer mens, variant van de MAF training als e-learning, is winnaar van de Hersenbokaal van de Hersenstichting.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn