MAF Training; anders omgaan met stress vanaf 15 september 2023

Vanaf vrijdagmorgen 15 september 2023, start de vernieuwde MAF training; anders omgaan met stress, van vier F2F bijeenkomsten, in ‘De Garage voor Persoonlijk Onderhoud’ met online MAFmomentjes. MAF is praktisch, verrassend en speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen.


Start; Vrijdagmorgen 15 september 2023.
“Ik ben beter in balans”
“Ik ervaar een rijker en zinvoller leven”

Een praktische training waar ik wat mee kan” 
Deelnemers beoordelen de MAF training gemiddeld met een 8,5!

MAF is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en MAFmomentjes*.

Mindfulness; met aandacht in het hier en nu zijn, op een milde manier en zonder oordeel.
ACT (Acceptance & Commitment Training); erkennen wat er is, je hier niet door laten leiden maar doen wat je werkelijk graag wilt, waardoor je veerkracht vergroot.
Focussen; stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waarmee je positieve veranderingen op gang brengt.

Data van de MAFtraining; vrijdagmorgen 15 en 29 september, 13 oktober en 3 november 2023.

* Een MAFmomentje is een kort pauze moment voor jezelf. Je neemt even afstand van die dingen waar je mee bezig bent en richt je aandacht op je ademhaling, lichaam of zintuigen. Het maakt dat je veerkrachtig blijft en met hernieuwde energie weer aan de slag gaat.

Marja Steegenga, ontwikkelaar van MAF, is Mindfulness en ACT trainer, opgeleid bij SeeTrue en heeft de masterclass Focussen gevolgd bij Rene Maas, één van de grondleggers van Focussen in Nederland. Met MAF meer mens, een online variant van de MAF training voor mensen met hersenletsel, heeft dankzij het winnen van de Hersenbokaal en vervolgsubsidie van de Hersenstichting een evaluatieonderzoek kunnen laten doen met zeer positieve resultaten.

 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn