Geef jezelf tijd in “de Garage voor persoonlijk onderhoud” of door te onthaasten aan zee

Geef jezelf tijd in ‘De Garage voor persoonlijk onderhoud’

En neem nieuwe inzichten en indrukken mee

  • Wil je eens afstand nemen van de hectiek en dagelijkse routine en de tijd nemen om een pas op de plaats te maken?
  • Gun je jezelf die tijd om eens stil te staan bij die dingen die voor jou echt belangrijk zijn in werk en leven?
  • Ben je op zoek naar meer balans in leven en werk, zodat je meer veerkracht ervaart?
  • Sta je op een kruispunt in je leven of loopbaan en wil je keuzes maken?
  • Ben je op zoek naar zingeving en inspiratie?

Boek dan een bijzonder arrangement op maat. Coaching, fysiek en mentaal onderhoud en overnachten in ‘De Garage voor Persoonlijk Onderhoud’ vlakbij het natuurgebied De Alde Feanen in Oudega (SM).

Een unieke kans voor een persoonlijke APK op een sfeervolle, comfortabele locatie met tijd voor reflectie. In een prachtige omgeving combineer je wandelen, fietsen en ontspanning met persoonlijke reflectie. Dit kan individueel bijvoorbeeld met behulp van het ZKM-zelfonderzoek. Of het groepsarrangement.

Of je nu wilt opladen, onthaasten, eens afstand wilt nemen of bezinnen. Wij maken een programma op maat, individueel of in groepsverband.

Je combineert natuur, verwennen, ontspanning, inspanning en persoonlijke ontwikkeling en gaat weer uitgerust met nieuwe ideeën huiswaarts

Groepsarrangement; Geef jij jezelf tijd

Kom naar ons unieke 3-daagse arrangement in de sfeervolle locatie ‘De Garage voor Persoonlijk Onderhoud’. Vlakbij het prachtige natuurgebied De Alde Feanen.

Wij, Wilfred en Marja, zijn ervaren coaches/trainers op het gebied van fysieke en mentale vitaliteit. We faciliteren en begeleiden dit programma in een kleine groep (max 4 personen). Geheel verzorgd alsof je op retraite bent. Je hoeft nergens aan te denken en kunt al je energie richten op jezelf en de reden waarom jij hier bent. Onze aanpak kenmerkt zich door dagelijks een inspirerende start vanuit MAF* en persoonlijk leiderschap en een thematische stilte wandeling. Je wisselt het trainingsprogramma af met tijd voor jezelf om bijvoorbeeld te relaxen, mijmeren, lezen, reflecteren, schrijven of voor een individueel coachgesprek of fysiotherapeutische behandeling.


Voor wie?
Voor mensen die zichzelf tijd geven om eens afstand te nemen, willen reflecteren en vooruit kijken. In een kleine groep (max 4 personen) uitwisselen en elkaar inspireren, zodat je met nieuwe inzichten huiswaarts gaat. 


Data:
 
Vrijdag 28 april, zaterdag 29 april, zondag 30 april 2023
of 
Vrijdag 14 juli, zaterdag 15 juli en zondag 16 juli 2023 

Meer weten? stuur een mail naar info@mijander.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn