Subsidie Ontwikkeladvies NL leert en Week van de Loopbaan 14 t/m 19 september 2020

  • wil jij je kans op de arbeidsmarkt vergroten?
  • wil je stilstaan bij jouw loopbaan en werkplezier en nadenken over je toekomst?
  • ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd?

Aarzel dan niet langer en maak nu gebruik van de tijdelijke subsidie Ontwikkeladvies en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf 1 augustus 2020 kan je kosteloos, tijdelijk een ontwikkeltraject volgen bij een gecertificeerd loopbaanadviseur. Zo kan je ondersteuning krijgen in het vinden van een andere baan, je werkplezier vergroten of eens de tijd nemen om stil te staan bij je volgende carriere stap. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op 06 10325212 om te horen wat wij voor je kunnen betekenen.

Een ontwikkeltraject bij Mijander is maatwerk, afhankelijk van jouw vraag en motivatie. Je maakt een arbeidsmarktscan, we hebben drie gesprekken F2F of online van 1,5 uur en je ontvangt diverse opdrachten.
Je kunt het ontwikkeltraject ook combineren met een uniek 3-daags arrangement in Limburg; Geef jezelf tijd; onthaasten - inspiratie - groei.

Week van de loopbaan 14 t/m 19 september

Ook Mijander biedt een loopbaan ontwikkeltraject en opent haar deuren in de Week van de Loopbaan, 14 t/m 19 september 2020 voor iedereen die meer wil weten over werk.

Je kunt nu al een afspraak maken en een gesprek aangaan over je werk;

  • Het geeft je de mogelijkheid om concrete loopbaanvragen te bespreken, een idee te krijgen wat een loopbaanprofessional doet en bij welk type vraagstukken deze kan helpen;
  • Je hebt de mogelijkheid om de meerwaarde van een loopbaanprofessional voor jezelf te verkennen.
  • Marja Steegenga van Mijander is gecertificeerd lid van de Noloc, dé beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals;

Je bent welkom om een afspraak te maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga