MAF Training; anders omgaan met stress; vanaf 15 november 2019

Vanaf vrijdagmorgen 15 november 2019 start weer de vernieuwde MAF training; vergroot je werkplezier, anders omgaan met stress, van vier bijeenkomsten, in de garage voor persoonlijk onderhoud. De MAF training is een nieuwe verrassende manier in omgaan met stress zodat je met meer energie doet wat je werkelijk graag wilt. MAF is een praktische training en biedt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen.
Data; Vrijdagmorgen 15 november, 13 december, 10 januari en 7 februari 2020
"Ik ben beter in balans"  "Ik ervaar een rijker en zinvoller leven" "Een praktische training waar ik wat mee kan" Deelnemers beoordelen de MAF training gemiddeld met een 8,5! 

Dankzij het winnen van de Hersenbokaal van de Hersenstichting is de MAF training vernieuwd met onder meer het MAFmomentje en MAFkeesje 

MAF is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte 

Mafkeesje MAF momentje logotijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen.

Mindfulness; met aandacht in het hier en nu zijn op een milde manier en zonder oordeel.
ACT (Acceptance & Commitment Training); accepteren wat er is en je hier niet door te laten lijden maar te doen wat je werkelijk graag wilt. Met als doel om de psychologische flexibiliteit van mensen te vergroten.
Focussen; naar ‘binnen gaan’, stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waarmee je positieve veranderingen op gang brengt.

Data van de MAFtraining; vrijdagmorgen  15 november, 13 december 2019 en 10 januari en 7 februari 2020. 

Marja Steegenga, ontwikkelaar van MAF, is Mindfulness en ACT trainer, opgeleid bij SeeTrue en heeft ondermeer de masterclass Focussen gevolgd bij Rene Maas, één van de grondleggers van Focssen in Nederland. Met MAF meer mens, variant van de MAF training als e-learning, is winnaar van de Hersenbokaal van de Hersenstichting.

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga