Primeur 6 november 2017 Met MAF meer mens Hersenletsel Congres

In een overvolle zaal heeft HersenletselSupport 6 november een workshop gegeven over Met MAF meer mens tijdens het Axon Hersenletsel Congres in Ede.

Met MAF meer mens, is winnaar van de Hersenbokaal van de Hersenstichting. Wil je weten waar deze e-learning voor mensen met hersenletsel over gaat? Kom dan naar onze primeur. Marja Steegenga en Ellis Merkelijn geven je vast een inkijkje in deze gloednieuwe e-learning. We gaan aan de slag met korte oefeningen die we gebruiken in de training voor mensen met hersenletsel. Daarnaast geven we een impressie welke ervaringen en aanpassingen we ontwikkeld hebben in deze MAF meer mens e-learning voor mensen met hersenletsel en hun naasten.
Kun je niet aanwezig zijn tijdens deze workshop maar wil je wel weten wat Met MAF meer mens voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga