Het puberbrein / de adolescentie periode

Hij gamet op de bank, is s morgens niet vooruit te branden, z’n kamer lijkt alsof er een bom ontploft is en altijd maar die smartphone. Wat vrienden vinden is vele malen belangrijker dan goed bedoelde adviezen van ouders.

Als je kind in de pubertijd komt, kan er veel veranderen in het gedrag en de relatie die je met je kind hebt.

  • Begint je agenda weer vol te stromen en wil je meer regie over je afspraken?
  • Ervaar je veel dingen aan je hoofd, veel “moetjes”? en zou je graag met wat meer aandacht en rust de dingen willen doen?
  • Vind je dat je teveel geleefd wordt i.p.v. zelf keuzes te makenZou je wat meer willen genieten van het moment en meer rust willen ervaren?
    Dan is de MAFtraining de oplossing voor jou! Kom naar deze praktische training van vier bijeenkomsten. De MAFtraining is verrassend, speels en praktisch en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen.

De MAF training is vernieuwd!
Dankzij het winnen van de Hersenbokaal van de Hersenstichting is de MAF training vernieuwd met onder meer het MAFmomentje en MAFkeesje 

"Ik ben beter in balans"  
"Ik ervaar een rijker en zinvoller leven"
"Een praktische training waar ik wat mee kan" 
Deelnemers beoordelen de MAF training gemiddeld met een 8,5!  
Met MAF meer mens, een variant van de MAF training voor mantelzorgers en mensen met hersensletsel, is winnaar van de Hersenbokaal van de Hersenstichting.

Vanuit een miezerig en regenachtig Ameland probeer ik mijn vakantiegevoel nog even vast te houden. Tussen de buien door, doe ik wandelend aan zee inspiratie op voor de training; Werkplezier, die ik komende week geef bij een grote organisatie.
Wat heb ik toch leuk werk, realiseer ik me al lopend op het strand; Ik geniet van de vrijheid in mijn werk, het ontwikkelen van materiaal voor trainingen, maar vooral van het werken met mensen; stilstaan bij levensverhalen, zien dat mensen weer in hun kracht komen.
Dat is in het verleden met mijn werk ook weleens anders geweest….

Hoe is dat voor jou?
Sta je te popelen om na de vakantie weer aan het werk te gaan of wil je stiekem graag nog wat langer vrij zijn?
Kortom; Hoeveel werkplezier ervaar jij?

In een overvolle zaal heeft HersenletselSupport 6 november een workshop gegeven over Met MAF meer mens tijdens het Axon Hersenletsel Congres in Ede.

Met MAF meer mens, is winnaar van de Hersenbokaal van de Hersenstichting. Wil je weten waar deze e-learning voor mensen met hersenletsel over gaat? Kom dan naar onze primeur. Marja Steegenga en Ellis Merkelijn geven je vast een inkijkje in deze gloednieuwe e-learning. We gaan aan de slag met korte oefeningen die we gebruiken in de training voor mensen met hersenletsel. Daarnaast geven we een impressie welke ervaringen en aanpassingen we ontwikkeld hebben in deze MAF meer mens e-learning voor mensen met hersenletsel en hun naasten.
Kun je niet aanwezig zijn tijdens deze workshop maar wil je wel weten wat Met MAF meer mens voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pagina 1 van 2

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga