Subsidie Ontwikkeladvies NL leert

  • Wil je stilstaan bij jouw loopbaan en werkplezier zodat je beter weet waar jij je op wilt richten in werk?
  • Ben je toe aan een nieuwe stap in werk en wil je onderzoeken wat jouw ontwikkelkansen en mogelijkheden zijn? 
  • Ervaar jij gevolgen in werk door Covid19 en wil jij je kans op de arbeidsmarkt vergroten?

    Aarzel dan niet langer en maak nu gebruik van de tijdelijke subsidie Ontwikkeladvies en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf 1 december 2020 kan je kosteloos, tijdelijk een ontwikkeltraject volgen bij een gecertificeerd loopbaanadviseur. Zo kan je ondersteuning krijgen in het vinden van een andere baan, je werkplezier vergroten of eens de tijd nemen om stil te staan bij je volgende carriere stap. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op 06 10325212 om te horen wat wij voor je kunnen betekenen.

Een ontwikkeltraject bij Mijander is maatwerk, afhankelijk van jouw vraag en motivatie. Je start met een arbeidsmarktscan, je hebt drie gesprekken F2F of online van 1,5 uur en je ontvangt diverse opdrachten die aansluiten op je vraag.

Je kunt nu al contact opnemen of een afspraak maken zodat we vanaf 1 december kunnen starten;

 

 

 

MAF Training; anders omgaan met stress vanaf 20 november 2020

  • Begint je agenda weer vol te stromen en wil je meer regie over je afspraken?
  • Ervaar je veel dingen aan je hoofd, veel “moetjes” en zou je graag met wat meer aandacht en rust de dingen willen doen?
  • Vind je dat je teveel geleefd wordt en wil je bewuster zelf keuzes maken zodat je meer kan genieten van het moment?
    Dan is de MAFtraining iets voor jou! Kom naar deze praktische training van vier bijeenkomsten. De MAFtraining is verrassend, speels en praktisch en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen.

De MAF training is vernieuwd!
Dankzij het winnen van de Hersenbokaal van de Hersenstichting is de MAF training vernieuwd. Vanwege de huidige maatregelen wordt deze training online via beeldbellen gegegeven met tussen de bijeenkomsten door online begeleiding met onder meer het MAFmomentje.

"Ik ben beter in balans"  
"Ik heb weer meer regie en ervaar een rijker en zinvoller leven"
"Een praktische training waar ik wat mee kan" 
Deelnemers beoordelen de MAF training gemiddeld met een 8,5!  
Met MAF meer mens, een variant van de MAF training voor mantelzorgers en mensen met hersensletsel, is winnaar van de Hersenbokaal van de Hersenstichting.

Waar ga jij van bruisen of balen in werk?

Wat vind ik het toch leuk om met enkele vakgenoten te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Geinspireerd keer ik weer huiswaards. 
Wat heb ik toch leuk werk, realiseer ik me terwijl ik terug rijd; Ik geniet van de vrijheid in mijn werk, het ontwikkelen van materiaal voor trainingen, maar vooral van het werken met mensen; stilstaan bij levensverhalen, zien dat mensen weer in hun kracht komen.
Dat is in het verleden met mijn werk ook weleens anders geweest….

Hoe is dat voor jou?
Sta je te popelen om na de (herfst)vakantie weer aan het werk te gaan of wil je stiekem graag nog wat langer vrij zijn?
Kortom; Hoeveel werkplezier ervaar jij?

Lancering 5 november 2018 Met MAF meer mens Hersenletsel Congres

“De training vind ik inzicht gevend, ik weet beter wat voor mij echt belangrijk is bovendien kan ik eigen momenten kiezen en ben geen overbodige reistijd kwijt” uitsprak Piet, in 2016 getroffen door een hersenbloeding

 “De training gaf mij inzicht in wat gebeurt in het hoofd van degene met NAH”. uitspraak Anna, mantelzorger

Dit zijn enkele reacties uit de pilotgroep van “Met MAF meer mens”

Het is zover! Tijdens het Hersenletsel Congres wordt de e-learning Met MAF meer mens officieel gelanceerd. De realisatie van deze training is mogelijk gemaakt dankzij het winnen van de Hersenbokaal van de Hersenstichting 2016.
Met MAF meer mens is een praktische (online) training voor mensen met hersenletsel en hun naasten. Je leert anders omgaan met stress, vermoeidheid en de veranderingen na het letsel. Je staat stil bij die dingen die voor jou belangrijk zijn, zodat je weer meer regie krijgt over je leven. Van overleven naar leven.

Met MAF meer mens, brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Dit zijn bestaande wetenschappelijk bewezen methodieken die we in de training bij elkaar brengen. Met MAF meer mens richt zich daarbij specifiek op mensen met Hersenletsel in de chronische fase en de mantelzorger. De e-learning en de oefeningen zijn daarop aangepast.

Kun je niet aanwezig zijn tijdens deze workshop maar wil je wel weten wat Met MAF meer mens voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaar meer rust in de dagelijkse drukte en de hectiek van het werk met mindfulness

Veel belangstelling voor de workshop Ervaar meer rust in de dagelijkse drukte en de hectiek van het werk. 
Mijander heeft donderdag 24 september een workshop gegeven aan ruim 25 Noordelijke dierenartsen tijdens hun netwerk bijeenkomst in Heerenveen.

Herken je dat? Vaak hollen we maar door, hebben het te druk, worden geleefd door onze agenda’s, een to-do list van moetjes en de digitale wereld.
Veel mensen ervaren hun werk of hun leven als stressvol en druk. Er is altijd wel iets dat nog af moet, een overvolle agenda, veel afspraken. Er zijn doorlopend mails, telefoontjes, berichten via whatsapp, twitter, linkedin of facebook. Door de digitale wereld zijn we vaak 24 uur per dag bereikbaar of vinden we dat we bereikbaar moeten zijn. Het onderscheid tussen werk en privé begint te verdwijnen.

Loop jij hier ook tegenaan en wil je tips ontvangen om meer rust te ervaren in de dagelijkse drukte? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pagina 1 van 2

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga